La infermera Lourdes Majem guanya el Premi Vila de Valldoreix


Temes relacionats

La Coral l'Harmonia, guardonada amb el Premi Vila de Valldoreix (19/mai/12)

Teatre Espiral, premiat per la seva tasca cultural i dinamitzadora amb el Premi Vila de Valldoreix (10/abr/11)

Pere Bordes, Rose Marie Marquès i Juan José Cortés, guanyadors dels primers Premis Vila de Valldoreix (26/abr/10)


  • Comparteix:

La guardonada amb els finalistes, acompanyats dels membres de l'EMD

La guardonada amb els finalistes, acompanyats dels membres de l'EMD

La infermera del CAP de Valldoreix Lourdes Majem ha estat guardonada aquest dissabte amb el Premi Vila de Valldoreix, organitzat per l'EMD i l'Associació de Veïns Ca n'Enric - La Miranda. El jurat ha destacat la trajectòria de Majem en l'àmbit sanitari i ha lloat que hagi destinat bona part de la seva vida a la salut dels valldoreixencs.

El Premi Vila de Valldoreix, que va néixer el 2010, ha recaigut enguany en la infermera del CAP de Valldoreix Lourdes Majem. El jurat del guardó ha reconegut d'aquesta manera 'una excel·lent professional', que participa en activitats per a la sensibilització vers diverses malalties i que ja va ser distingida amb 18è Premi d'Infermeria de Mútua Terrassa. En aquesta ocasió, Majem ha rebut una ceràmica de la Torre Monmany. La guardonada ha explicat que acumula 22 anys treballant al CAP de Valldoreix i que espera poder seguir exercint durant molt de temps.

Lourdes Majem

És un reconeixement de la feina, porto 22 anys aquí. En un primer moment estava molt sorpresa i ara estic molt contenta. Em fa molta il·lusió.


L'actual secretària del Casal d'Avis de Valldoreix, Carme Ferrer, i el membre del Casal d'Avis Diego Fernández han quedat finalistes al guardó, i han estat distingits amb un plafó amb la Torre Monmany. Per primera vegada, el jurat ha escollit els candidats a partir de les propostes fetes per la ciutadania de Valldoreix, a través del web i les urnes de votació habilitades per l'organització.

El president de l'Associació de Veïns Ca n'Enric - La Miranda, Josep Lluís Salazar, ha destacat la participació de prop de 400 persones en les votacions dels premis.

Josep Lluís Salazar

Durant el mes de novembre s'han fet les votacions. Això ho han decidit els veïns. Han participat més de 400 persones.


En els parlaments, Salazar també ha fet explícita la petició d'alguns veïns perquè el CAP de Valldoreix es mantingui obert a l'agost. La cerimònia d'entrega del premi, que ha aplegat més d'un centenar de persones i una àmplia representació política i cultural, ha arrencat amb un breu concert a la Nau de Cultura. Després de fer públic el nom de la guanyadora, els valldoreixencs han gaudit d'un sopar compartit. El certamen, que des del 2012 és biennal, ha reconegut en anteriors ocasions el Grup de Teatre Espiral, la Coral l'Harmonia i Pere Bordes, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.