El restaurant Taj Mahal lamenta el perjudici que causen al negoci les obres de Rius i Taulet

Imatge actual de l'exterior del restaurant, al carrer d'Enric Granados

Societat

Publicat el 25/nov/16 per Martí Gonzàlez

El restaurant de cuina índia Taj Mahal, al carrer d'Enric Granados, es queixa del perjudici que provoquen al seu negoci les obres dels pisos de protecció oficial i locals comercials de l'avinguda de Rius i Taulet. Els treballs, que es van iniciar fa dos anys, acumulen diversos endarreriments i actualment tenen situats quatre mòduls a tocar de l'entrada del restaurant. El propietari lamenta la manca de resposta de l'Ajuntament per un problema que li ha ocasionat, assegura, esquerdes i desperfectes al local.

El propietari del restaurant, Paras Ram, ha explicat a Cugat.cat que des que les obres van començar està perdent clients i diners.

Paras Ram

Abans anava bé i ara estem baixant caixa i s'està trencant tot el local. Els responsables de les obres no ho volen arreglar i ni tan sols parlar. Jo estic perdent molts diners perquè les obres tapen el meu local. L'Ajuntament tampoc no ha escoltat les meves queixes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ram també s'ha queixat al Síndic de Greuges i assegura que està disposat a arribar als tribunals, malgrat que el negoci, diu, no podrà resistir el temps que requereix un procés judicial.