El comerç just i la Fira de Sant Ponç es donen la mà a la plaça d'Octavià

La Fira del Comerç Just i la de Sant Ponç han compartit espai en un dissabte d'associacionisme


Imatge d'una de les paradetes de la Fira de Sant Ponç / Imatge: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les paradetes de la Fira de Sant Ponç / Imatge: Cugat Mèdia

La plaça d'Octavià ha reunit aquest dissabte dos actes de caràcter festiu i reivindicatiu: la Fira del Comerç Just, Finances Ètiques i Economia Social i Solidària i la Fira de Sant Ponç. 16 cooperatives i entitats han ofert informació sobre els seus projectes a través de diferents paradetes a la Fira del comerç just, juntament amb tallers i una taula rodona. La Fira de Sant Ponç ha reunit comerciants que han ofert els seus productes a través de 14 paradetes. La ciutadania s'ha apropat per gaudir de gastronomia, herbes remeieres, mel o productes de cosmètica natural.

Sant Ponç, una tradició ben viva

Sant Ponç és el patró dels herbolaris i apicultors i aquest 11 de maig se celebra aquesta festivitat amb molt bona acollida a la nostra ciutat. 14 parades han ofert diferents productes molt variats.

Fira de comerç just, finances ètiques i economia social i solidària, model reivindicatiu

L'Associació l'Avenir, Ateneu Santcugatenc, Bikelogic, Cervesa La Florestina, Educambient, El Cabàs, Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, Fundació Nuevos Pasos, Fundació Vicente Ferrer, La Politja, Oxfam Intermón, La Ciranda, Pol·len edicions, Xarxa de Consum Solidari, Xarxa Solidària i XES Sant Cugat han participat en aquesta jornada.

A més s'ha fet un taller de confecció de compreses de tela a càrrec de La Ciranda, la presentació del llibre 'Veus per una transició ecosocial' (ATESA de La Politja), una taula rodona de La Politja i els reptes i solucions per a una mobilitat sostenible amb Bikelogic. També s'han ofert un tast de productes (a càrrec d'El Cabàs i d’Oxfam Intermón), jocs participatius lúdics i infantils (a càrrec d'Oxfam Intermón, Nuevos Pasos, Educambient i la Xarxa Solidària).



TAMBÉ ET POT INTERESSAR