El nen de les roses


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 8/jun/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

'Qui vol venir Jerusalem? Qui vol ser apòstol? qui vol ser soldat romà? Qui vol ser Jesús? Qui vol ser la Mare de Déu?...' Més o menys així començava el matí del Divendres Sant el joc de la Passió amb infants.

Es tracta d'una activitat seriosa, perquè un tema com aquest ho reclama i perquè per als infants jugar és la cosa més seriosa del món. Així que amb una colla de nens i nenes anàrem pels carrers i places de Jerusalem. Volíem fer costat a Jesús en el camí de la seva Passió.

A un dels presents que a estones feia de Jesús, li va tocar l'escena de la creu: portava a cada mà una rosa vermella que indicava la crucifixió i va estendre bonament els braços.

Arribada la seva hora, va acotar el cap i a tots els bancs del monestir va retrunyir el terratrèmol. Seguidament, dins del llenç blanc, va ser dut a la sepultura. I es va fer un silenci de tres dies.

A la matinada, al moment precís que el llenç voleiava, Jesús sorgí corrent fins al punt més alt de la nau. Assenyalant la victòria amb els braços, obrí les mans i va escampar una rosada de pètals vermells que va commoure fins a l'aplaudiment tots els presents.

Que Déu beneeixi l'infant profeta que va fer entendre més que qualsevol predicador, la gràcia de la Pentecosta.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.