Un estiu sagnant


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 14/set/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La nota que va sortir la setmana passada a aquesta secció era escrita el juliol i lògicament no feia referència als trencacolls que hem conegut després. Si volem ser objectius, l' increment de la crueltat bèl·lica que s'ha produït aquest estiu, deixa molt en segon terme altres desenganys, per dolorosos que siguin.

Els mitjans de comunicació ens han posat al corrent de moltes d'aquestes calamitats. Però hi ha hagut crims que han ocupat poques primeres planes: Un agut periodista - Antoni Puigverd - ha escrit: 'Totes les víctimes pateixen igual. La sang és arreu del mateix color i les armes fan el mateix mal. Però algunes víctimes ens fan mal al cor i altres ens rellisquen per l'esquena'. Entre els que es tenen en poca consideració, l'autor de l'article esmenta la persecució, les matances i l'èxode dels cristians de Mossul i el nord d'Irak víctimes de la violència islamista'. Efectivament, molts mitjans han dedicat més atenció als desvergonyits de les borratxeres que als cristians decapitats i crucificats per no trair la seva consciència. L'autor de l'article lamenta: 'Una neteja tan radical la permetem perquè també nosaltres, els països de tradició cristiana consideren execrable i prescindible la nostra herència religiosa'. Quina corrupció!

MOSSÈN BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.