Consolidar l'educació a Sant Cugat


  • Comparteix:

damia.calvet

Damià Calvet


Publicat: el 10/abr/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després de gairebé 10 anys d'espera, divendres es va posar la primera pedra del futur institut Leonardo da Vinci. És un projecte que es comença materialitzar en un indret immillorable de la ciutat. El futur Leonardo da Vinci tindrà 1.175 m2 de superfície envoltada pel Bosc de Volpelleres, l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a tocar i un barri que segueix creixent amb nous habitatges i equipaments per consolidar-se a la nostra ciutat.

Des de Sant Cugat hem insistit molt perquè es considerés prioritària la construcció d'aquest nou Institut i finalment, amb el compromís econòmic de la Generalitat i del propi Ajuntament, ara només ens cal agrair l'esforç que s'ha fet per tirar endavant aquest equipament.

Aquest projecte és una unió d'esforços on tota la comunitat educativa ha tingut un paper clau per fer-lo realitat. Els nois i les noies de la nostra ciutat tenen el dret a tenir una educació pública de qualitat i amb aquest nou institut ho farem possible. Però com va dir la consellera d'Educació, Meritxell Ruiz, en l'acte de col·locació de la primera pedra, el més important no és l'edifici, sinó el que passarà dins.

L'edifici en construcció entrarà en funcionament el curs 2018-19 i tindrà sis línies d'ESO i tres de Batxillerat, a banda d'un nou pavelló que donarà servei al centre però també a les entitats esportives de la ciutat, en horari no lectiu, una aposta important de l'Ajuntament que ha de donar resposta a l'enorme demanda d'equipaments esportius que tenim a Sant Cugat. Mentrestant, l'edifici actual del Leonardo continuarà acollint els cicles de Formació Professional.

L'acte de posar la primera pedra va ser l'inici d'un gran projecte de ciutat, que consolida l'educació com un dels eixos bàsics de l'acció de govern, ja que és sens dubte el més important patrimoni de la nostra societat.

DAMIÀ CALVET és tinent d'alcalde de d'Urbanisme, Economia i Hisenda i regidor del grup de Convergència



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.