4.268 pollastres!


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 10/set/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En el primer semestre d'aquest any s'han pogut donar a les famílies necessitades de la ciutat 4.268 pollastres, 4.578 capses de formatge i 3.400 unitats de cereals. (Els lots d'ajuda alimentària han ofert molt més: productes envasats i fruites procedents de les ofrenes fetes als súpers, del banc d'aliments, i les verdures fresques conreades a l'hort de Càritas de Valldoreix). Però posem de relleu la quantitat exacta dels pollastres, formatges i cereals perquè aquests productes són els que aquest semestre s'han comprat amb els donatius anònims dipositats setmanalment a la bústia vermella de l'entrada del monestir.

Tot anònim tal com diu Jesús: 'Quan dones, que la teva mà dreta no sàpiga què fa l'esquerra'. Així és com es garanteix l'honradesa de la solidaritat. Es fa el que és just perquè és just. No per treure'n el profit del bon nom o del reconeixement de ningú. Ni tenim dret a quedar satisfets perquè aquesta quantitat d'auxilis es reparteix entre les 2.000 boques de 450 famílies.

Els donants posen només el seu gra de sorra contra les injustícies imperants. I ho fan lúcidament segons aquell principi que bellament anunciava el beat Josep Guardiet: 'la perla de la caritat ha de créixer a dins de la petxina de la justícia'.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.