Moltes gràcies, Sant Cugat!!!


  • Comparteix:

david.miralles

David Miralles


Publicat: el 29/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb una participació del 84,24 %, Sant Cugat del Vallès ha tornat a demostrar que el tema de les urnes i la democràcia ho porta molt bé. Ahir es van reposar paperetes del Senat en varis col·legis, així com doblar urnes per que estaven plenes. Quina gran feinada que varen fer els presidents de mesa i els seus vocals, així com els representants de l'administració i els interventors i apoderats de les diferents candidatures acabant ben entrada la mitjanit de comptar els últims vots.

Per part nostra, hem fet un bon resultat aconseguint un total de 22 diputats independentistes. I diguem-ho ben alt i fort, tots els presos i exiliats polítics han sortit escollits com a representants al Congrés i al Senat.

Tot ho teníem en contra, les enquestes ens donaven 3 diputats i hem passat a 7. La premsa totalment girada contra nosaltres i els hi hem plantat cara. Hem plantat cara a tots els que ens volien apartar i és la ciutadania qui no ha volgut que ens apartin.

És per aquests motius que us donem les GRÀCIES, és per aquests motius que us estem MOLT AGRAÏTS.

El 26-M ens veiem a les eleccions municipals i les europees. Fins aviat !!!

DAVID MIRALLES és candidat al Congrés per Junts per Catalunya



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.