Un Pla de Govern per a tothom


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy


Publicat: el 26/nov/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat divendres, l'alcaldessa en nom de tot el nou equip de govern, va exposar les línies essencials del Pla de Govern 2019-2023, que té com a objectiu essencial atendre tres emergències: la social, l'habitacional i la climàtica. Sant Cugat semblava la ciutat idíl·lica que Aldous Huxley descrivia en 'Un món feliç': ningú no patia, hi havia habitatge per a tothom que ho desitgés, tothom era feliç i la ciutat era meravellosa.

Personalment considero que sí, que tenim una ciutat meravellosa, però no ens podem enganyar: tenim molts aspectes a millorar, especialment si afecten a la ciutadania. Cal que siguem conscients que som una de les ciutats estatals on es recepten més antidepressius i ansiolítics. Aquesta no és una dada menor. L'hem de tenir en compte i treballar per a que no és donin aquestes situacions.

Sant Cugat és una realitat molt diversa on malauradament es donen situacions d'exclusió social. La nostra voluntat com a govern d'esquerres és construir una ciutat inclusiva on ningú sigui exclòs i, per aquest motiu, garantir que tota la ciutadania tingui accés a tots els serveis que l'Ajuntament i la ciutat ofereixi. Per això, considerem essencial implantar una tarifació social que permeti que tothom tingui accés als serveis independentment del seu poder adquisitiu o estatus social. Volem un Sant Cugat per a tothom.

Un dels temes més importants és sense dubte l'accés a l'habitatge. El Govern del Canvi vol donar resposta i implementar totes les mesures per possibilitar-ho. Volem evitar que els nostres joves i la nostra gent gran hagin de marxar de la ciutat per manca d'habitatge assequible.

Finalment, cal considerar que estem en una situació d'emergència climàtica i que hem de contribuir des de la nostra ciutat a intentar apaivagar-la. Tenim molta feina a fer: sensibilitzant, implementant millores estructurals i realitzant canvis importants en els nostres hàbits de conducta. Davant aquesta realitat hem de reaccionar, els primers, el nostre Ajuntament.

GEMMA ARISTOY és regidora d'ERC-MES



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tot plegat paraules tant boniques, com buides... Quines mesures , quan i com, es el que no es diu..... ja porteu 6 mesos, per només fer discursos de cara a la galeria, on son les polítiques?

Pere Ferrer Morello. Enviat el 26/nov/19


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.