L'Ajuntament i els okupes


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 16/set/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

M'agradaria poder passar unes vacances en una casa davant del mar a l'Empordà. L'any vinent hauria d'anar a Begur, que he vist que hi ha una casa buida, i posar-m'hi a viure tot l'agost amb la dona i els nens.

I quan fessin falta cèntims per anar a sopar fora obriria un cotxe a veure què hi trobo. I que no se m'encarés ningú perquè li etzibaria un mal tanto. Això és el què faria si la meva moral fos tan laxa com la que, presumiblement, deu ser la dels brètols que tenien il·legalment ocupat l'immoble de Plana de l'Hospital i que tenien atemorides a totes les veïnes del barri amb amenaces, batusses, furts, robatoris i agressions. Unes perles de nous veïns.

A la nostra societat i a la nostra política tenim un problema pedagògic: hem d'aprendre que la solidaritat i la pietat no és incompatible amb el civisme i l'assumpció de les normes i els criteris de convivència establerts a cada cultura. A Sant Cugat hem fet fora unes persones que vivien a un lloc sense el permís dels seus propietaris i que provocaven malestar i maldecaps. Vox va assumir aquest compromís i celebrem que el govern actual l'hagi fet seu i hagi posat fil a l'agulla per desfer-nos-en.

Hem plantejat mesures concretes al consistori perquè no es repeteixin més ocupacions delictives però sembla que, si les proposem nosaltres, no les volen acollir. Doncs, quan la situació es repeteixi en una altra casa, nosaltres sí que seguirem fent suport als veïns.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.