'Gossos sí, civisme també'


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 20/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Qui no hagi trepitjat mai una tifa de gos no cal que llegeixi aquest article. La resta, que diria que som tots, que faci atenció. VOX Sant Cugat s'ha fet seva una iniciativa veïnal que recull la signatura de més de 100 persones propietàries de comerços que clamen al Cel perquè hi ha encara alguns incívics que no tenen cura de recollir les deposicions del seu gos ni de portar una ampolleta d'aigua (val la que sobra de la centrifugadora) per espargir i diluir els orins: els carrers són plens de deposicions i de pixats.

Hem volgut presentar una moció per demanar que es compleixin les ordenances municipals a aquests efectes i que es multi als incívics amb contundència.

Veurem si tenim el suport necessari per tirar endavant la nostra proposta o, un cop més, també hi trobaran tres peus al gat i capgiraran els nostres arguments per votar-hi en contra.

Això sí: en tot cas, la ciutadania ja comença a saber que és només VOX qui pren sempre la iniciativa per defensar els seus interessos i per resoldre els problemes que realment els preocupen i els afecten en el seu dia a dia.

Jordi Guirado és regidor de Vox




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.