L'habitatge nou a Sant Cugat


  • Comparteix:

arcadi.oliveres

Arcadi Oliveres


Publicat: el 9/gen/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Segons s'ha publicat fa pocs dies, la Societat de Taxació ha assenyalat que concretament al municipi de Sant Cugat els preus de l'habitatge nou no s'han mogut en el darrer any.

Segons s'ha publicat fa pocs dies, la Societat de Taxació, que és qui s'encarrega de veure el preu dels l'habitatges a casa nostra i a l'Estat espanyol, ha assenyalat que concretament al municipi de Sant Cugat els preus de l'habitatge nou no s'han mogut en el darrer any. La veritat és que me'n felicito, i me'n felicito particularment per tres raons; primera per l'interès dels compradors, perquè evidentment els compradors es trobaran que els preus no creixen, sinó que més aviat haurien de baixar, cosa que espero que passi en el futur.

En segon lloc també serà un toc d'atenció pels especuladors, aquells que havien construït o sobretot comprat pisos esperant que aquests pisos acabessin pujant de valor.

I en tercer lloc, potser això posarà fre a la construcció de Sant Cugat que penso que ja és hora que toqui, perquè el creixement, a la meva manera de veure, ha estat massa espectacular, crec que Sant Cugat és on hi ha més concentració de grues per metre quadrat de tot Catalunya i potser de tot l'Estat espanyol, i un moment de calma no ens vindria pas malament.

ARCADI OLIVERES
Economista, president de la UNIPAU i la Fundació Justícia i Pau

Arcadi Oliveres

Escolta la columna






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.