AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

450 m2 d'excusa electoral


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 20/feb/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

450 metres quadrats. Així, d'entrada, ja sona bé. 450 metres quadrats de pis? Possiblement aquesta seria la meva resposta: 'Caram, com ens cuidem no?'. Però 450 metres quadrats de sala de concerts? El tema canvia. És com quan un omplia aquells exercicis d'ortografia de 'L' o 'L. L' de forma aleatòria només per poder dir 'Jo he fet els deures, profe'.

ESCOLTA-HO

Sembla que a l'Ajuntament li han agafat presses per dir que han fet els deures. El problema és que crec que no recorden allò que deia en Pujol de 'feina mal feta no té futur, feina ben feta no té fronteres'. Jo em pregunto quin tipus de sala de concerts (digues-li sala, digues-li habitació) pretenen fer en 450 metres quadrats. Mig camp de futbol estàndard són uns 50 metres per uns 65 metres, uns 3.250 metres quadrats. Per tant, en mig camp de futbol hi cabrien unes set sales com la que l'Ajuntament pensa fer per fer callar el galliner crític.

Segons els càlculs d'aforament en un lloc de pública concurrència amb zones d'espectadors de peu s'ha de calcular 0,5m2/ persona. Comptant que els 450 m2 anessin destinats a l'aforament tindríem un aforament de 900 persones (inferior a sales com Razzmatazz 2 o la Mirona i més proper a sales com la Salamandra o Faktoria d'Arts La Rasa). Però, en aquest espai hi hem de posar una barra, un magatzem, uns serveis per a homes i uns per a dones, un escenari... Quedarà lloc per a l'aforament!?

CARLES MAYOL I RICART és rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.