AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Barraques d'enlloc


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 17/mar/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Enguany, Can Solà. El passat, Can Mates. I anteriorment, la Pollancreda, l'Arborètum i el Pont de Can Vernet. Cada cop més, les Barraques són un reflex dels joves a Sant Cugat: no ens volen enlloc.

Cada any el mateix conte i amb el mateix principi: 'Si funcionen podria ser la seva localització definitiva'. Aleshores entenc que l'any passat tampoc van funcionar, ni l'anterior, ni l'altre.

Què entenen per 'funcionar'?! A les Barraques de Sant Cugat no hi ha violència (excepte quan apareixen quatre brètols forasters), el control de venda als menors és cada vegada més estricte i eficient, els gots són reciclables, tenim seguretat uniformada a fora amb els seus furgons i a dins vestida de paisà, tenim ambulàncies per si de cas, els concerts apleguen gent de la vila i dels pobles dels voltants, les Barraques les porten i les coordinen entitats i gent del poble...

Perquè no funcionen? Potser el problema és que no es fan excepcions de silenci ni per tres dies. Enlloc de maleir el xivarri i pensar 'va, que només són tres dies l'any' (un 0,82% de l'any!), tothom és queixa i l'Ajuntament cedeix. Com ja he dit les Barraques són un reflex dels joves a Sant Cugat: no ens volen enlloc. I com que tot i que voldrien no ens poden eliminar de la seva ciutat 'tranquil.la i de descans' ens allunyen com més millor.

CARLES MAYOL és rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.