We don't speak english very well


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 8/mai/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan algú s'atreveix a fer quelcom diferent del que estem avesats moltes vegades se'l titlla de temerari, boig, sonat... Si a més és capaç d'assegurar una incongruència tal com que 'we don't speak english very well' aleshores ja afirmen que no sap el que fa. Tot i així el temps sol acabar posant les coses a lloc.

Si alces el vol en direcció 'Tower of Power', passes prop de 'Earth, Wind and Fire', albires James Brown a l'horitzó, tombes a l'esquerra en direcció 'Gnaposs' i ho fas seguint l'autopista de 'Jamiroquai' de ben segur que aterres a 'The Risas'. Grup santcugatenc que ja fa un xic més de dos anys que camina i ara comença a fer-ho amb pas ferm. Amb influències de tota mena des de 'Lax'n'Busto' fins a 'O'Funkillo' fan una mescla a mig camí del funk i el rock amarats de pop, jazz i fins hi tot soul.

Una combinació explosiva conduïda per una extraordinària bateria, un baixista incansablement genial, un teclista prodigiós, un guitarra meravellós i un violí paradisíac. Tots plegats acompanyen una de les veus més sexis del poble cantant lletres originals i fresques. A més de bons amics, són sis excel·lents i joves músics que molt aviat el temps els recompensarà amb el que estan llaurant.

A finals del mes passat vàrem saber que els The Risas guanyaven el concurs 'Lliga't a la música' organitzat per Tercera Via. No és la primera, però de ben segur que no és la última notícia que tindrem d'aquests sis santcugatencs divertits, desenfadats i amb ganes de bona música. The Risas fan quelcom original i diferent, saben el que fan i... 'they don't speak english very well'!

CARLES MAYOL és rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.