Setmana de popurri cultural!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 16/mai/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per una banda vaig poder gaudir de 'Saltors' en directe, sublim. La sessió setmanal del Cicle de Cinema d'Autor, aquesta setmana amb 'Looking for Eric'. I el Terra Dolça ha fet cinc anys.

ESCOLTA-HO

Un amic em va convidar divendres 7 de maig a veure els 'Saltors', que tocaven a la Casa de Cultura. Un autèntic espectacle. 'Instrumental' és un àlbum magnífic en què els germans Saltors volen fer un homenatge als guitarristes que més els han influït. I ho aconsegueixen. Vaig tenir la sensació d'escoltar a Steve Ray Vaughan, Joe Satriani, Mark Knopfler... Fins i tot vaig pensar en el rubinenc Xavi Lario! Amb una banda formada per Pol Barbé, Raúl Pérez i Dani Campos s'arrodonia un àpat musical digne de gurmet.

Per l'altra banda, la pel·lícula d'aquesta setmana del Cicle de Cinema d'Autor era 'Looking for Eric'. Poder gaudir d'una pel·lícula al mòdic (i més lògic i normal) preu de 4 euros ja empeny a anar al cinema. Si a sobre és en Versió Original, som-hi. 'Looking for Eric' ens explica la història d'un carter enfonsadíssim amb una situació familiar depriment i com intenta sortir-se'n. Una història molt dura explicada amb dosis d'humor i un convidat especial com és el francès Éric Cantona. Tota una joia de l'anglès Ken Loach.

I ja per acabar voldria felicitar al Terra Dolça, 5 anys! Crec que ja m'és impossible imaginar un Sant Cugat sense ells. M'hauria agradat poder escriure'ls una columna, però no hauria estat a l'alçada de la publicada el divendres 14 d'aquest mes en aquest mateix mitjà per l'escriptor i periodista Víctor Alexandre. M'adhereixo a la seva columna i a tot el que va dir. Moltes felicitats TD!

CARLES MAYOL és rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.