Remenat, no agitat


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 31/mai/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Poble de músics i cultura com som, també som poble de futur avorriment. Aquest Ajuntament nostre prioritza totes les actuacions en favor dels nadons en detriment de la música i les entitats. Però... que no creixeran pas aquests nadons?

Començant per Skamarlans, Mistahaid, Txilum, La Puerta de los Sueños, Espart, Wazowsky i passant per The Risas, Dolly Society, Blowfish, Blue Velvet o La Papada de Rocío (entre molts altres); Sant Cugat està ple de músics que veuen com han de marxar a tocar fora i mirar de tirar endavant a quilòmetres de casa. Sense sala de concerts digna per acollir grups del panorama musical internacional o nacional ens trobem que ni tan sols tenim un local on poder anar a veure les nostres promeses musicals.

Veient els ingredient dels quals disposem el propi mestre Gotarda ens diria que gairebé totes les combinacions possibles serien les del còctel perfecte. Tenim músics consolidats, músics principiants (i fins i tot un munt de nadons que podrien esdevenir futurs músics!), som prou grans com per ser ciutat i prou caliu com per romandre poble... Només ens manca un Ajuntament disposat a agitar, remenar i servir.

Tot i així l'Ajuntament se'ns mostra com un cambrer dropo que prefereix servir refrescos i aigüetes pels petits. Ens volen fer creure que el nou equipament de Can Solà complirà les funcions de la sala de concerts i la sala polivalent. Volen servir-nos en el mateix got un Knickerbrocker i un Rum Palm Beach! Necessitem les dues, no una de sola que faci les dues funcions. Són coses diferents, amb necessitats diferents i per a col·lectius diferents. Pobres nadons... No saben quina joventut els espera!

CARLES MAYOL és Rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.