Torna el Mou-te!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 22/jul/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després d'haver desaparegut misteriosament torna el Mou-te, una de les molt escasses maneres de promocionar la música local a la vila. Així, doncs: bona notícia. M'alegra molt saber que torna una de les poques activitats culturals i musicals dedicades al jovent i a la música local. Sobretot per la gent que treballa perquè els santcugatencs podem gaudir, en aquest cas, d'una quarta edició.

A aquesta gent cal donar-los les gràcies per l'esforç i la lluita persistent que fan per darrere i que no tots els santcugatencs sabem apreciar, tant als tècnics de l'Ajuntament que els pertoca com al departament de Musicals de Cugat.cat.
Però per l'altra banda cal mantenir-se despert. Hem de ser conscients que després de prendre'ns-el l'any passat, sense motiu aparent, ara ens el tornen. Amb la quantitat de grups locals que hi ha no acabo d'entendre que un dels grups sigui de fora (i consti que no tinc res contra els grups de fora).
Segurament si donéssim el pes específic que mereix la música de Sant Cugat el Mou-te comptaria amb més recursos. Però mica en mica, esperem que l'Ajuntament se n'adoni que sinó poc a poc està despertant, ell solet, la gent incomformista d'aquest poble i aviat es trobarà que, com diria l'Ovidi Montllor: 'Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer!'

CARLES MAYOL I RICART és rocker, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.