AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Per Ca n'Humet!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 6/ago/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A l'encantadora població del Masnou a més de platja, el meridià de París i la millor guingueta del món (l'Último Chiringo)... hi resideixen bons amics meus

ESCOLTA-HO

Per qüestions òbvies si a l'estiu vaig a la platja vaig a la del barri d'Ocata i a la citada guingueta (on ha actuat el mateix Manu Chao i el gran Kiko Veneno, entre molts).

Aquest any, però, em va aclaparar una altra cosa del Masnou. Amics de la població del Maresme em van avisar de que els Ocata Horror's muntaven una festa popular, que m'hi animés. Els Ocata Horror's són un grup d'amics disposats a dinamitzar l'oci per a joves al Masnou: organitzen festes de Cap d'Any (com les que l'Ajuntament ja no ens deixa fer), sessions de DJ a les guinguetes de la platja (especialment a l'Último), sessions de reggae, festes populars per petits i grans... La meva sorpresa va ser la localització: Ca n'Humet.

Ca n'Humet és un equipament municipal que hi ha al poble (no als afores, no en un polígon industrial, no a l'altra punta de món). A més de bucs d'assaig per a músics (a uns preus increïbles: 5€/mes), classes de reforç diverses, aules d'estudi, sales per a entitats; Ca n'Humet disposa d'una sala polivalent de debò (no com allò que alguns ens volen vendre a Can Solà). Aquesta sala disposa d'un escenari semblant al del Teatre La Unió (amb un equip de so i de llums més modern), grades retràctils (223 butaques que queden amagades com si fos una paret de la sala) i una barra. A tot això l'ajuntament del Masnou el cedeix per a qualsevol dels usos següents:

· Representacions i produccions de companyies amateurs de la població i intercanvis amb companyies homòlogues d'altres poblacions de la comarca.
· Programació d'espectacles per a escolars en col·laboració amb els centres d'ensenyament del municipi.
· Programacions estables d'arts escèniques gestionades per la direcció del centre.
· Actes populars (revetlles, festes, trobades...).
· Espai per a la programació de cursos i tallers relacionats amb el món de les arts escèniques. Gestió coordinada o en col·laboració amb entitats i companyies de la població.

Les poques condicions que els posen és una certa antel·lació de reserva (condició lògica, normal i exigible), horari màxim les tres de la matinada i fer-se responsables de la neteja de la sala. A canvi de complir aquestes normes no cal pagar el lloguer de l'equipament (només en el cas de demanar un tècnic de llums o de so, en tal cas es paga al professional). I jo em pregunto, algun dia disposarem d'un servei a l'alçada de Ca n'Humet a Sant Cugat?

Per als més incrèduls i reticents us deixo un link de la sala a la web de l'Ajuntament del Masnou:
http://www.elmasnou.net/ambit.php?id=16

Carles Mayol és estudiant (publicat el 27/09/10)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.