Pobre Senyor Félez!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 18/oct/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia vaig anar a la presentació de la temporada d'enguany de la Penya Blaugrana Sant Cugat -Escola de Futbol Hristo Stoitchkov. Com sempre: humil i ben organitzada. Sobretot per a la quitxalla, que gaudeix de poder-se fer una foto amb el padrí de la Penya: l'exjugador búlgar del Barça.

ESCOLTA-HO

Aquest any però també comptàvem amb l'experico Claudiu Raducanu (jugador del primer equip de la Penya) i el també exblaugrana Michael Reiziger (pare de dos jugadors del futbol base).

I tot i així el president Félez va aconseguir que els protagonistes fossin els més de tres-cents cinquanta marrecs que formen l'escola. I de fet és una escola. No només s'ensenya a jugar a futbol (com en els clubs), també s'apliquen uns valors: respecte, perseverància, gol, treball en equip, que guanyar no és sempre el més important... Sort que en Guardiola ens ha demostrat que la Penya fa anys que va pel bon camí! El president no va desaprofitar l'ocasió i engaltant l'avinentesa de tenir el regidor d'esports va reclamar quatre vestuaris a l'Ajuntament (sí, sí... els quatre que fa anys que demana). Xavier Amador va treure pilotes fora assegurant que l'Ajuntament ja procura per a l'esport a la vila perquè tot just acabaven d'aprovar el projecte de les pistes poliesportives i d'atletisme de la Guinardera (que ja tocava!). Vaja, que Félez li va demanar l'hora i Amador li va respondre que sí, que feia calor. De tot això, als mitjans... gairebé ni piu.

Però quan el SantCu fa la seva presentació (molt més espectacular i treballada) tots els mitjans locals en van plens. I no entenc perquè: és tant més gran que la Penya? (o que el Mira-Sol? O que l'Olympic Floresta? O que el Valldoreix?). És com si fos l'únic equip de la ciutat. A sobre l'impresentable (adjectiu gairebé obligat amb tot allò que pertany a les federacions de futbol) de'n Jordi Casals es mofa de la resta d'entitats i demana un camp nou. Com qui no vol la cosa. El Sant Cugat Esport és l'únic equip de la vila a qui se li ha canviat dues vegades la gespa, mentre que al Mira-Sol van haver de fer una festa quan va arribar... tant de temps esperant-la! I ara, a través de Jordi Casals comencen a fer pressió per un nou camp? Com diria en Mohammed Jordi, de 'La Competència': 'se'ns pixen a la boca i diuen que plou'.

Pobre senyor Félez, pobre senyor Jordana, pobre senyor Salabert... Pobres. No se n'adonen que ells no compten: com que gairebé no tenen nanos, cap d'ells ha hagut de regular el creixement de la seva entitat per manca d'espai... Pobres.

Carles Mayol és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.