Torre Verda


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 25/oct/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per fi tenim Parc Natural de Collserola. I quin parc: 8.295 hectàrees! Cal celebrar-ho! Sant Cugat aporta un xic més que el vint-i-cinc per cent del parc amb 2.113 hectàrees.

ESCOLTA-HO

Però el que més m'agrada és el fet que Torre Negra i Can Busquets quedaran emparats sota aquesta legislació i en principi (i esperem que en final) no permetran les aberracions urbanístiques que Núñez i Navarro hi tenia previst. El més curiós de tot és que el conseller Baltasar afirma que no tindran drets compensatoris... Podríem dir que és una petita revenja per haver lluitat tant fermament contra la preservació d'un espai natural tan i tan preuat.

D'altra banda em feia por que a Sol i Aire i Mas Fortuny hi pogués haver problemes. Si a una zona habitada l'anomenen Parc Natural, que hi fas? Fas fora la gent que allà hi viu? No els permets cap construcció nova? Crec que era difícil i sembla que la Generalitat se n'ha sortit fent-ne una menció especial. Han adaptat la regulació fent que tinguin un règim diferent i que puguin construir certs equipaments. Em sembla lògic i molt encertat.

Així doncs brindem per una altra zona natural protegida de la devastació! Pel Parc Natural de Collserola!

Carles Mayol és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.