El Campus Rock em trempa, la Salat no


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 8/nov/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El Campus Rock és una de les meves maneres preferides de reiniciar-me. Cada cert temps va bé apagar i tornar a encendre.

ESCOLTA-HO

El Campus Rock és una grandíssima activitat que ens permet aprendre i gaudir de la música amb referents musicals del país. Com tota trobada de cap de setmana vius experiències genials, coneixes gent nova i, en el nostre cas, aprens i toques moltes hores. Quan s'acaba tens aquella mena de sensació de buit, que et falta no sé què... Però també et renova. Algun any descobreixes un estil nou, altres, un artista. Però et renova: és un moment de parada i carregada de piles. Almenys per a mi. És aquell punt de parar quan estàs cansat per seguir corrent i arribar encara més lluny. Així vaig començar la setmana. Amb aquell binomi de trobar a faltar la meravellosa gent del campus però a la vegada de tenir les bateries plenes per posar els motors a tota màquina.

Però a mitja setmana la nostra amiga la venedora de fum més popular del poble és va encarregar que em baixés aquella trempera. Em truquen i m'avisen que ja se sap qui gestionarà Can Solà: una empresa privada. Primer desencant. Jo era dels somiatriuites que pensava que potser es faria com al Teatre-Auditori i així els grups locals tindrien una oportunitat real (no només de paraula i prou). Si ho gestiona una empresa privada, ja veurem què es prima, si els calers o la música, i a quin preu. Segon desencant: les preteses ambicions. Sempre he pensat que la gent amb ambició és necessària per a la progressió de qualsevol mena.

També que la gent amb massa ambició o bé és una mentidera o bé una inconscient. La nostra molt estimada regidora va dir que la sala (de moment tuguri) de Can Solà pretenia ser 'una alternativa real i de qualitat a les sales de Barcelona o Terrassa'. Realment creu aquesta senyora que podrem equiparar-nos a Faktoria, Apolo, Bikini, LaSala, Crossroads, (o citant textualment la roda de premsa) Razzmatazz? El que deia de la gent ambiciosa: o és una mentidera o és una inconscient.

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.