Tinguis el que tinguis entre les cames... Balles les Gitanes!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 22/nov/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui a les nou de la nit al casal de Joves Torreblanca comencen de forma oficial les Gitanes 2010-2011. Avui començarem d'una manera un xic diferent. Farem un petit vermut que ens servirà d'excusa per explicar als balladors i balladores algunes de les novetats d'enguany.

ESCOLTA-HO

I és que amb aquest ja en seran quatre... Quatre! Qui ens havia de dir a aquell grup de sis joves (dels quals aleshores només dos eren majors d'edat) que aquella idea boja de tornar a organitzar les Gitanes de Carnaval funcionaria. I redéu com ha funcionat! Certament al principi aquestes coses costen d'engegar. Nosaltres vàrem tenir la sort que se'ns va brindar tot el suport possible des de la Promotora de Festes Locals (PROFESLO). Sembla una bajanada, però quan no saps per on començar sempre va bé que algú estigui disposat a apadrinar-te. A l'apadrinament de PROFESLO el va seguir l'intentar engrescar amics, amigues i coneguts. I va funcionar. Gràcies!

Aquest any ja ens podem permetre el luxe d'afegir novetats. La més important fer perdre la connotació de gènere del ball. Les Gitanes es divideixen en la part dels nois i la de les noies. La dels nois és molt més espectacular i lluent que la de les noies. Aquest any aparquem els gèneres, tant se val si s'és noi o noia. En canviem el nom. Ara tindrem 'dins' (abans nois) i 'fora' (noies). Les xicotes que vulguin atrevir-se a lluir-se ja podràn fer-ho tranquil.lament! I els nois més tímids que prefereixin fer l'acompanyament podran fer-ho, perquè no? També recuperem el ball de velles! Ja veureu quin espectacle!

Per això us animo a tots a ballar-les! Als que ja les heu ballat, perquè sabeu com n'és de divertit! I als que no, veniu: ho descobrireu! Us esperarem tots els dilluns i dimecres de nou a dos quarts d'onze al Casal de Torreblanca! I ja ho saps: tinguis el que tinguis entre les cames... Balles les Gitanes!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.