I per fi arriba Nadal!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 20/des/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després dels dies d'advent, la preparació que per alguns és encendre una espelma amb tota la família el diumenge, per alguns dels menuts és poder menjar una xocolatina cada nit abans d'anar al llit, per d'altres simplement és anar encenent una petita alegria dins seu... Ara ja ens arriben les dates de Nadal! Per als cristians, juntament amb la Pasqua, el Nadal és el moment més important de l'any: neix Jesucrist, el Messies. I això ens ha d'omplir de joia a tots!

ESCOLTA-HO

Per al Grup de Joves de la Parròquia representen, també, uns dies de molta feina. Per una banda tenim el Pessebre Vivent. Fa més de trenta anys que aquesta iniciativa funciona al poble, i any rere any saltant les dificultats anem sortir-nos-en. Enguany la dificultat recau en les obres patides pels jardins del Monestir. Esperem que s'acabin a temps i que puguem fer-lo com sempre. Les obres ens afecten en un canvi de recorregut, però no per això perdem la il·lusió: un al·licient més. Cada any hi ha alguna muntanya per pujar, però cada any arribem al cim. Aquest cop, unes obres ens faran anar a corre-cuita i mantindran el suspens del recorregut fins al final. També vull dir que aquestes obres ens deixaran uns jardins preciosos, que faran molta patxoca i que de ben segur que hi gaudirem passejant-hi! Cal agrair a la gent que des de l'Ajuntament ens ajuda i especialment a la Carolina Hernàndez que ens mima moltíssim! Us animo a tots i totes a venir el dia 24 a veure el Pessebre Vivent!

L'altre iniciativa que ens manté ocupats als Joves de la Parròquia és la campanya 'Un Nen, una Joguina'. Amb aquesta campanya recollim joguines per a fer feliços als més menuts de les famílies de Càritas. Poder repartir joguines per a Reis als més necessitats del poble és un glop de freda realitat, però que t'omple i molt. Les primeres sensacions són de molta feina i de no creure's que pugui haver-hi tants necessitats a un poble amb la fama de 'pijo'. Poc a poc quan s'assumeix el fet, sobta com aquest mateix poble amb tanta mala fama és tan i tan solidari: no sabeu la de joguines (i quines joguines) que arribem a recollir gràcies a tots els santcugatencs i santcugatenques! Finalment, la recompensa: el dia cinc a la nit repartir les joguines. Un somriure d'aquells xiquets en veure els Reis, els seus ulls en obrir els regals, l'emoció amb que ho fan, l'acolliment que es rep en cada casa; el caliu que et donen és més gran que qualsevol recompensa material. Per això us animo a preguntar als comerços del poble amb el cartell i la guardiola de la campanya, i també a portar joguines noves a partir del dia 27 a la parròquia! Perquè amb els vostres petits gestos fem que sigui Nadal per a tothom!

Bon Nadal a tots i totes, bona entrada d'any i ens veiem les cares al nostre estimat Quinto de Nadal que tan bé organitzen la gent de la Guitza!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.