Propòsit d'any nou


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 10/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com cada any tots hem fet una llista de propòsits per fer durant aquest any. Enguany puc dir que he començat amb bon peu, no portàvem ni 48 hores d'any i ja havia complit un dels meus propòsits. A més un que feia temps que em rondava: fer de lloro al quinto de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Pels qui no coneguin el quinto, és una mena de bingo organitzat per la gent de la Guitza, la peculiaritat roman en els números. Cada xifra respon a una cantarella realitzada pel lloro (i que moltes vegades té resposta per part del públic). En lloc de '61', el lloro diu 'a qué huelen las nubes?'. El públic respon 'sis u, sis u, sis u sis u, uuuuu-uuuuu!' Amb la cantarella d''un famós anunci de compreses. Només durant les festes de Nadal podem gaudir del quinto, i això el fa més preuat. Enguany doncs vaig entrar al club dels lloros, els qui canten els números. Puc dir que ja he començat a seguir les passes de lloros tan magnífics com el Moliner, en Quim Pla, la Roser, el Minu (i els seus acudits) o l'Edgar (perico, en lloc de lloro). Ara a veure si podré aprendre'n prou per ser tan bon lloro. Voldria agrair als guitzaires l'organització d'aquest quinto: és una meravella la quantitat de feina que fan gratuïtament. I també voldria animar-vos a tots i totes a venir l'any que ve, divertir-vos i mantenir aquesta tradició!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.