Torna tot; les Gitanes, també


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 17/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja hem deixat enrere les vacances nadalenques i tots els àpats associats. Per tant ja hem tornat a les nostres rutines. Hi ha qui ho viu amb la negativitat de deixar enrere els dies de vacances (que no de descans) i hi ha qui ho encara amb l'optimisme d'encetar un nou any.

ESCOLTA-HO

Amb la tornada de totes les activitats quotidianes, també han tornat les Gitanes! Amb aquesta rima tant típica de l'activitat us explico que ja hi som de nou. Enguany hem tingut una molt bona rebuda, realment la gent comença a tenir-ho en ment i comença a ser una cita anual. Ens n'alegrem molt de començar a fer-nos un lloc a l'agenda del poble. Per això cal agrair a tots i a totes els que ens doneu suport any rere any i de moment en són quatre ja. Gràcies!

També us vull explicar que com que aquest any el Carnaval cau tard (només cal veure que Setmana Santa cau a l'abril i que dissabte Sant és per Sant Jordi!) els assaigs de Gitanetes també comencen una mica més tard. Enlloc de començar a mitjans de gener, començarem el primer cap de setmana de febrer. Alguns ja ho sabreu, d'altres no: les Gitanetes són una versió més petita de les Gitanes. Està adreçada a tots els nens i nenes de Primària i consisteix en l'entrada del Ball de Gitanes. Des d'aquí voldria convidar-vos a tot i totes a animar tots els nens i nenes de primària que conegueu perquè s'animin a venir! Tots els dissabtes de febrer d'onze a dos quarts d'una a la Casa de Cultura!

Ànims per a la represa del nostre dia a dia, salut i Gitanes!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.