Fer oposició no és fàcil


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 17/feb/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fer oposició no és fàcil; no ho és perquè la feina té poca projecció i perquè és complicat que les propostes de tres regidors d'ICV-EUiA siguin recollides per una majoria absoluta de CiU. Malgrat l'aritmètica ICV-EUiA, amb una acció responsable i valenta ha pogut impulsar múltiples iniciatives que han estat aprovades.

ESCOLTA-HO

No perquè el Govern Municipal hagi adoptat el programa ecosocialista, sinó perquè ICV-EUiA ha treballat des de la responsabilitat i el sentit comú per tal d'incloure propostes pel bé de la majoria de la ciutadania. La targeta de transport pels infants, està al costat dels treballadors i treballadores, gratuïtat del transport pels aturats i aturades sense subsidi, incrementar els autobusos als districtes són exemples de propostes d'ICV-EUiA ha portat al Ple i s'han pogut aprovar. Una acció municipal responsable, útil.

Ara, també hem estat valents a l'hora de defensar les nostres conviccions, com ara l'oposició al traçat de la ronda sud i a la modificació del Pla General Metropolità al sector de la Torre Negra. Creiem fermament que es poden ampliar els límits de la torre Negra i amb un estudi que contempli el transport públic d'una forma actual i moderna podem desafectar la ronda sud. No sense dificultats però és possible, gràcies també a la declaració de Collserola de Parc Natural.

Valents també en explorar noves formes d'oposició amb un acord de pressupost amb més polítiques socials essencials en temps de crisi.

Hem estat radicals, amb una radicalitat entesa com a defensa ferma i contundent dels drets socials (en perill davant l'onada neoliberal) establerts i consolidats.

Per tant demostrem que som una força ÚTIL perquè presentem propostes de ciutat i de sentit comú, RESPONSABLE perquè arribem a acords importants de ciutat, VALENTA perquè no ens tremolen les cames al defensar el que creiem i RADICAL en la defensa dels socials i mediambientals.

JOAN CALDERON és alcaldable per ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.