AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Parèntesi musical santcugatenc


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 11/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest divendres passat es va obrir la cinquena edició del Mou-te. Per començar, Dolly Society i la seva canya, i tot seguit el funk de The Risas. Una grandíssima festa, un millor reclam i una obvietat com el Monestir.

És motiu d'alegria que se celebri aquest cicle de concerts. Per una banda són uns dies que SÍ que hi ha alguna cosa a Sant Cugat. Per l'altra, que és música en directe, i això sempre s'agraeix. I sobretot perquè serveix de plataforma de promoció i consolidació de bandes locals. Cal dir que les anteriors edicions ja es va mostrar el gran nivell dels grups autòctons.

El Mou-te és una prova clamorosa de que falten opcions:
1. No hi ha lleure per joves a Sant Cugat (el Mou-te és de les poques públiques, sinó la única)
2. Veient l'èxit de la proposta es demostra que hi ha gent competent per muntar esdeveniments d'aquest caire però que hi ha manca de permisos i localitzacions.
3. Amb la qualitat i la quantitat de música local encara no entenc que per Festa Major els grups convidats no tinguin teloners d'aquí.

A tot això cal agrair tots aquells i aquelles que fan possible el Mou-te, començant pels tècnics i tècniques que ho munten, seguint amb tots els que hi treballen a nivell logístic i organitzatiu,als tècnics de so, llums i altres, als grups que segueixen confiant en l'esdeveniment i sobretot a aquells que hi van i participen de la festa. Gràcies per seguir lluitant per un Sant Cugat viu.

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.