Una miqueta d'amor


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 18/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Setmana Santa és, per als cristians, temps de reflexió. Recordem i commemoren la passió de Jesús. Juntament amb el seu naixement és el moment més important d'aquesta religió. Per a molts no practicants és un pont més.

Mentre recordem que Jesús patí i morí per nosaltres, també fem una revisió de vida. És un moment per aturar-se, observar i analitzar el camí que prenen les nostres vides. Aleshores cal decidir quins aspectes ens agraden, quins no i intentar redreçar-los. Gran part d'aquesta anàlisi rau en l'amor, al cap i a la fi l'únic manament vertader de Jesús. Ens hem de centrar en el que donem, però a través del que rebem. Si en rebem molt, és que en donem més. Amor. Amor no només són les grans històries de parelles. Amor pels qui ens envolten. Però sobretot amor per tothom (com diria aquella: 'per tu, tu, tothom'). Per la nostra terra. Pel gaudi del dia a dia. Amor és el somriure a aquella persona qui ens creuem cada dia. És dir bon dia amb simpatia als companys de rutina. És amor la dedicació als altres. Qualsevol obra altruista (una entitat, una ONG, un voluntariat...).

Per fer tot això crec que no fa falta ni ser cristià. L'amor és un valor universal que a més prediquen diverses religions. Doncs endavant amb l'amor!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.