Que creixi l'arrel


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 4/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La Festa Major ja ha passat. Enguany la més matinera de totes. No ens han deixat fer-la de nit. Els que la gaudiem de dia i després a la nit aquesta vegada ens hem hagut de conformar amb la meitat solejada. Suposo que les Festes Majors modernes són així, com les ciutats: sense pensar en els joves. Coses dels 'homo silens'.

ESCOLTA-HO

Tot i així, com sempre, hi ha hagut coses genials. Aquesta vegada m'agradaria remarcar l'Espai Arrel. La plaça Octavià s'ha omplert de referències a la cultura del nostre país. Les entitats de cultura popular s'han aixoplugat al paraigües de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional. Aquest paraigües ha tapat tota la plaça d'Octavià. La plaça ha albergat una barra que ha unit al Grup Mediterrània, a l'Esbart Sant Cugat, als Bastoners de Sant Cugat, als Bastoners de l'Esbart, als Diables, als Caparrots, als Geganters, als Sardanistes i als Castellers.

Les entitats de cultura s'han posat d'acord per muntar i intentar gestionar la plaça. És genial. Tanta gent diferent, que es coneixia o que no, treballant per donar a conèixer algunes tradicions del nostre poble i fer festa. Com diu l'himne del FC Barcelona 'Tots units fem força'. L'hem gaudit, i molt. I és que la Coordinadora ha treballat molt perquè funcionés. Però la resposta ha estat bestial. I pel que sembla hi ha ganes i energia per seguir endavant. Des d'aquí voldria agrair a tots els/les que heu consumit a la barra de la Coordinadora. Gràcies per ajudar-nos a fer créixer l'arrel.

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.