Siguem 'celestes'


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 18/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tinc la sort, des de fa molt anys, de conviure amb un valencianista de socarrel. Sembla que no, però he après a valorar el que tenim a casa d'una manera més objectiva.

També ha fet que la meva afecció pel futbol augmenti: mirem partits junts del que sigui: La Lliga, Champions, Europa League, Segona, Segona B, Tercera divisió Grup 5, Premier... Ara ens té encandilats la Copa Amèrica (tot i els horaris intempestius).

De tots els països sudamericans tinc especial devoció per un. Tot i la simpatia que em desperta la potentíssima albiceleste de Messi, Higuaín, Mascherano, Agüero, di María... O els xilens, cada dia més endreçats. Sóc més del 'charrúas'. El combinat uruguià, pel que sigui, té el meu suport. L'altre dia mirava vídeos dels 'celestes' al Mundial. Una selecció humil, on a part de Suárez i Forlan podem destacar poca individualitat, es va plantar contra tot pronòstic a les semifinals. Ordenats, tots a una, tirant de casta i de tant en tant confiant en alguna genialitat de la brujita Chachavacha (sobrenom de Forlan).

Crec que els santcugatencs que volem un poble viu hauríem de fer com els 'celestes'. Necessitem tenir els nostres Martíns Caceres, eixalabrats i impulsius però amb molta empenta i actitud. Els Forlans, els cracks i líders. Els Luís Suarez que ens facin de promesa de futur. Necessitem Sebastians 'locos' Abreu, que transmetin calma i experiència al grup. Gent amb la màgia de Edinson Cavani.

Hem de seguir aquest exemple per seguir creant un poble viu i recuperant les seves activitats culturals i al carrer. I com cantaven els 'charrúas' quan van passar a les semifinals: 'volveremos, volveremos; volveremos otra vez; volveremos a ser campiones; com la primera vez'. Tornarem!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.