I a sobre hem de callar?


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 3/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui vivim un dels moments més difícils amb els que ens trobat mai i el proper 20 de novembre ens juguem molt. Moltes vegades tan el PSOE-PP-CiU, tot i ser diferents s'han posat d'acord per retallar en drets socials, fent perdre drets socials bàsics a la ciutadania.

Durant aquesta legislatura, al Congrés dels Diputats, s'ha retallat l'Estat de Benestar, s'ha aprovat una reforma laboral que no ha servit de res, només per crear precarietat, s'han congelat les pensions, s'ha aturat la llei de dependència, s'ha canviat la Constitució sense preguntar a la ciutadania, s'ha allargat la jubilació als 67 anys, s'han salvat els bancs amb diner públic però s'ha abandonat qui no pot pagar l'hipoteca... I tot això en la majoria de casos les anteriors forces polítiques s'han posat d'acord.

Des d'ICV-EUiA creiem que les coses es poden canviar amb propostes concretes i amb una altra perspectiva perquè no perdin els de sempre. Cal rescatar a les persones i no als bancs, lluitar contra l'atur, invertir en una economia social i sostenible, incidir en l'increment de recursos amb una reforma fiscal justa, lluita contra el frau fiscal i acabar amb els 'xiringuitos' de les SICAV, cal aprovar la dació en pagament, cal fer de la democràcia neta i transparent, més referèndums i participació ciutadana en l'elaboració de lleis, tancar les nuclears i defensar el dret a l'autodeterminació.

La gent d'ICV-EUiA no callarem i continuarem treballant per un estat més just, més sostenible i més solidari.

JOAN CALDERON és portaveu municipal i president d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.