Gran, potser massa


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 5/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Podria fer una columna expressant el meu posicionament sobre la ciutat intel·ligent (em nego a fer el gamarús amb l'anglicisme). Però si us dic que estic prou d'acord amb Marina Romero, Guim Pros o Pere Soler ja n'hi ha prou.

ESCOLTA-HO

El que sí que cal recalcar és la capacitat del departament de comunicació de l'Ajuntament. M'agradaria saber de quants efectius disposen i del seu cost. Francament és un departament espectacular, segurament a l'alçada del d'una conselleria. Però a quin preu (pregunto, perquè mantenir el Barça a primera regional seria massa car)? Això sí, funciona. I molt. Saben vestir i vendre les notícies i el que fa l'Ajuntament com ningú. Per exemple, dir que el projecte de ciutat intel·ligent no ha tingut cost. Bé, aleshores els 7.500 euros que s'han gastat per promocionar-lo a la Expo són xavalla? El pitjor és que hi ha qui els creu sense preguntar-se mai si hi ha més pa que formatge.

Repeteixo, m'agradaria aplaudir el departament de comunicació de l'Ajuntament (altament bons), però pregunto quina despesa genera i quants efectius. Aleshores em plantejaré si és necessari o no.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.