Sóc d'un poble


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 12/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sóc d'un poble, que de cert ve d'antic, que ha passat molt de temps oblidat i oprimit. Sóc d'un poble on de la por se'n diu seny, que camina un pas endavant i dos enrere. Sóc d'un poble que es desfà a poc a poc, i entre il·lusions i frustracions malda per sortir endavant.

ESCOLTA-HO

Sóc d'un poble on les entitats, les tradicions i el jovent no importem; i que si reivindiquem ens diuen incívics. Sóc d'un poble on la gent calla i creu, i els que lluitem són titllats de radicals. Sóc d'un poble on ser smart es porta molt i s'adjudiquen espais públics a empreses privades sense concursos clars. Sóc d'un poble on el 'semblar' impera per damunt el 'ser', i el 'ser' cada dia costa més. Sóc d'un poble on les càmeres de seguretat i els QIMs tenen més valor que el Quinto i el Carnaval. On la nit és pel silenci i el dia només per la tieta. Sóc d'un poble on les entitats teixen fort i sense por, on les trinxeres són cultura i les armes, les paraules. Sóc d'un poble que estimo molt i que sense esforç no reviurem.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.