Setmana nadalenca


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 19/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja en plena setmana nadalenca estaria bé fer un repàs d'aquella llisteta de coses bones que durant l'advent vàrem començar a fer. Tot i així aquesta és una bona setmana per fer coses.

ESCOLTA-HO

Per una banda el dia 23 hi ha un altre concert a La Unió. No només com a músic que hi participa sinó com a persona que forma part d'una entitat de La Unió us convido a venir a bategar amb nosaltres. També us convido ue tots aquells que teniu alguna iniciativa o voleu muntar algun acte o activitat us dirigiu a La Unió, perquè està obert a tot el poble. Per l'altra banda el dia 24 no us podeu perdre el Pessebre Vivent. Sembla una bajanada, però amb una trentena d'anys a l'esquena l'activitat és un èxit any rere any. I no només perquè des de la nit del 23 la gent que organitza el Pessebre Vivent ja està muntant decorats i durant tot el 24 enllestint detalls, sinó per tots els nanos que hi participen i per tots els pares que els fan partíceps. No cal esmentar el dia 25, Nadal.

També m'agradaria recalcar la campanya 'Un Nen Una Joguina', que s'organitza des del Grup de Joves de la Parròquia. Com cada any començarem el 27 de Desembre i l'horari d'atenció és de 18h a 20h als locals parroquials. Com ja deveu saber és una campanya que intenta fer viure la màgia dels Reis als qui més ho necessiten a través d'una massiva recollida de joguines. Podeu participar de moltes maneres, portant joguines a la parròquia, comprant als comerços que en ajuden (tots tenen el cartell i una guardiola) o bé venint a donar-nos un cop de mà. Aproximadament uns 400 nanos reben joguines cada any i s'ha de dir que no seria possible sense el suport que ofereixen els santcugatencs!

Que tingueu un molt bon Nadal!

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.