Desitjos


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 2/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per començar: bon any nou! I és que encara que els maies diguessin que s'havia d'acabar el món, jo crec que serà un bon any. Qui sap, potser es referien a que s'acabaria el món del consumisme que hem tingut fins ara?

ESCOLTA-HO

Jo, com la majoria, vaig fer-me una petita llista de desitjos que voldria per 2012. No n'hi ha cap de l'estil 'deixar de fumar' o 'fer més esport'. Aquests no són desitjos, amb posar-s'hi n'hi ha prou. Per mi els desitjos són aquells que jo hi puc fer ben poc, però que hi faré tot el que pugui.

D'entrada que s'acabi la crisi. No està a les meves mans, però vaja... Demanaria que el meu Ajuntament penses en mi (no com a Carles Mayol, sino com a jove). Que pugues sortir de festa pel meu poble, que pugues veure musica en viu. També demanaria una sala polivalent centrica de la que totes les entitats en poguessin fer us per fer activitats col·lectives. Tambe la sala de concerts de gestió pública, però això tampoc els interessa. Per últim m'agradaria demanar la independència de Catalunya, pero ja esta en cami i per aixo demano salut i felicitat.

Bon any nou a tothom!

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.