Horòscops


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 30/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sóc molt dels horòscops. Però molt. Em diverteix d'una forma curiosa, passatgera i diària. És bastant espectacular.

ESCOLTA-HO

I és que l'horòscop és d'aquelles petites seccions que trobem en tot la premsa escrita. En sóc bastant 'fan'. Per diversos motius. D'una banda, perquè representa que una persona ha 'llegit' la posició dels astres i conjurats amb uns paràmetres definits pel dia en que hom va néixer; és capaç d'esbrinar el teu comportament, sensacions i allò que et passarà. Si més no curiós. La diferència rau en el fet que uns són mensuals (amb més marge d'error), setmanals o fins i tot diaris (aquests ben precisos i definits per un període de temps curt). La meva diversió al respecte sorgeix de diferents aspectes. El primer és que em fa gràcia que el meu dia de naixement pugui preestablir el meu futur. Segon, tots els que hem nascut en el mateix període tenim la mateix sort (o desgràcia segons l'horòscop). I el tret que més em diverteix, sense cap mena de dubte, és el fet de l'unanimitat de saber què em passarà i com em sentiré. Heu vist mai dos horòscops del mateix dia, de premsa diferent que us diguin el mateix? Docns bé aquesta és la meva diversió dels horòscops. Això sí, jo sempre acabo pensant que el bo és aquell que em diu alguna cosa positiva o em prediu un bon dia. I és que si no ens ho prenem amb humor i optimisme no val la pena!

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.