Dades incorrectes


  • Comparteix:

alvaro.benejam

Álvaro Benejam


Publicat: el 21/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La setmana passada, el nostre partit polític va emetre una nota de premsa en la qual es deia que el Partit Popular aplaudia el canvi d'ultima hora fet per l'equip de govern de l'Ajuntament en decidir destinar diners del pressupost del 2012 per l'arranjament dels carrers del voltant de l'església de Sant Joan de Mira-sol.

La nostra sorpresa va ser quan vam veure que la notícia publicada no es corresponia amb la nostra comunicació, dient erròniament que el PP estava satisfet perquè es destinessin 100.000 euros dels diners de lliure disposició del Consell de Barri de Mira-sol.

El tema és que un error el pot cometre qualsevol, però és que ja són massa vegades les que hem de suportar aquest tipus d'errors. Això origina tot tipus de comentaris per part de les persones que, per desgràcia, tenen al PP com a enemic encara que proposi o faci coses bones.

Tenint en compte que ahir aquest mitjà de comunicació on escric va publicar una rectificación de la notícia, demano que tothom que ha emès opinions desfavorables com a conseqüència del error aliè a nosaltres faci un exercici de bones pràctiques i rectifiqui els seus comentaris, que en alguns casos eren, fins i tot, ofensius.

ÁLVARO BENEJAM és regidor del PP



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estimat Alvaro m'entristeix llegir aquesta notícia en la que el redactat està fet en català, i m'entristeix perquè ahir al ple les seves participacins les va fer en castellà. Respectant el seu dret a fer-ho ho trobo una mica hipòcrita per la seva part. Ah per cert jo no crec que tingui que rectificar els meus comentaris davant la notícia doncs l'aclariment del contingut de la notícia no modifica el sentit dels mateixos.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 21/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.