El malson de l'altre dia


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 12/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia vaig tenir un malson. Un d'aquells que et lleves de cop. Amb mal cos. Amb un xic de suor freda. I amb una desorientació considerable. D'aquells amb què et costa reprendre el son i que vas girant el llit i t'hi vas obsessionant.

Vaig somiar que enguany la Festa Major només durava tres dies. Que eren tres nits. Que totes les entitats del poble havíem de fer malabars per encabir-nos en tan poc espai de temps. Que a més de pocs dies també teníem poques hores i que la Festa Major s'acabava a les tres. Com qualsevol altre permís d'estiu. El problema el teníem els que ens agrada participar a gairebé tot: tot coincidia i es solapava! Havia de triar, si veure la baixada de 'llit board' o les havaneres, si anar a veure l'Esbart o els Castellers, triar entre veure els Bastoners o la paella, que havia de triar si ballar amb Mediterrània o veure els versots dels Diables... No podia gaudir de la Festa Major: havia de sacrificar massa coses!

Però potser el que era pitjor era que la Festa Major (amb majúscules) havia quedat reduïda a un simple cap de setmana amb activitats. Sort que només era un malson... O no?

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.