Ens ho podríem replantejar tots, no?


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 26/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia comentàvem el tema del 'botellot' i les noves sancions. El problema crec que és d'extrems. En lloc d'educar castiguem. Molt a l'estil espanyol de mil lleis per incomplir-les totes i no arreglar el problema d'arrel.

Per una banda he de dir que em sembla excessiu el preu econòmic de la sanció. Em pregunto quina deu ser la sanció per robar un telèfon intel·ligent i una cartera a una persona. És a dir, és tan greu un acte de malícia premeditat com robar que prendre un producte legal a la via pública? No ho acabo d'entendre. No em sembla èticament correcte la prohibició del 'botellot' com a tal.

Un cop dit això he de dir que no és la mateixa actitud la de Berlin que la nostra. A Berlin és legal i no és cap controvèrsia. També és cert que els berlinesos procuren no molestar els conciutadans i que després recullen la brossa que puguin generar i la reciclen. Ens ho podríem replantejar tots, no? (Ni que sigui fent una copeta)

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.