Primer pas


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 30/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sembla que per un cop a la vida l'Ajuntament ha fet una passa conciliadora, o almenys això sembla.

Necessito confiar en què la institució que governa la senyora Conesa ha fet un moviment per canviar la situació de la Festa Major. Cada any a aquestes alçades teníem debats sobre si la Festa Major està o no està bé. Que si uns demanem poder fer festa (ni que sigui durant 4 nits l'any!), que si els altres es queixen del soroll, que si els tercers volen enviar la festa allà on Jesucrist perdé l'espardenya per tal de fer contents a tots (i al final no en fa a ningú).

Durant els dies 4, 5, 11, 12 i 23 de maig de 2012 es faran unes taules de debat a La Casa de Cultura i al Centro Popular Andaluz on, en principi, s'hauria de replantejar el model de la nostra festa. Agafant exemples de Manresa o de Granollers, entre altres, la idea és informar-se i saber cercar aquell punt mig que uneix descans dels veïns, festa popular i tradicional i la festa de nit. Ara per ara sembla que el descans del veïns s'ha prioritzat a Sant Cugat. Esperem que aquestes jornades ajudin a que almenys durant un 2% de l'any tinguem on fer una mica de rauxa. I és que la Festa Major és això: una festa. Malauradament, cada vegada sembla que hem anat difuminant el 'Festa' i aviat el deixaríem en 'Major'. Això si, sempre en nom del descans dels 'veïns'! Que no sóc veí jo, o què? Qui lluita per 'l'oci dels veïns'? Sembla que ningú. Se n'han adonat i sembla que volen canviar-ho. Esperem que si.

Animo a tothom qui pugui a apuntar-s'hi. Especialment a la gent jove, perquè als 'veïns' (com si els joves no en fóssim) ja sabem que ells els representaran. Mereixem una FESTA MAJOR, amb majúscules.

Informació:
http://casadecultura.santcugat.cat/14385/agenda.detall/364

CARLES MAYOL RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.