What the funk!?


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 4/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sóc dels que es lamenta sovint del fet que els grups santcugatencs tenim pocs espais on poder tocar i poques oportunitats. Però com sempre les lleis de Murphy arriben per interrompre qualsevol possibilitat de tranquil·litat. Aquest dissabte dia 9 tots els astres s'han posicionat perquè hi hagi un concertàs, a Sant Cugat i organitzat per una entitat. On entra la llei de Murphy? En el fet que jo, per motius familiars, no podré ser-hi...

I és que té nassos! Dissabte, al Casal de Mira-Sol, hi haurà tot un senyor concert de dos grups locals en el marc de La Unió Batega. L'entitat santcugatenca que fa mans i mànigues per sobreviure al forat que altri hi ha deixat acull un concert que em sembla molt i molt atractiu. De primer plat tindrem la presentació del segons disc de Saltors, 'Cordes de Plata'. Qualsevol amant de la guitarra virtuosa no s'ho pot perdre. Els integrants de La Porta dels Somnis (sense la seva vocalista, la Virgínia) són capaços de fer-se confondre amb Steve Vai o Joe Satriani sense cap mena de dubte. El primer CD ja van demostrar que poden córrer tant com Dream Theater o ser tan sensuals com Mark Knopfler. Molt i molt recomanable, de debò.

De segon plat, els The Risas presenten 'El Millor dels moments'. El seu primer disc. A aquests nois se'ls pot qualificar de moltes coses: talentosos, sacrificats, perseverants, imperatius, divertits, seriosos, professionals... Però només hi ha una paraula que en sigui sinònim perfecte: funk. Després de la parada tècnica que van prendre's per poder preparar el disc, tornen. I la veritat és que amb novetats, reestructuració de banda, veus femenines, vents... Però el que segur que no els mancarà és aquella capacitat innata que posseeixen per fer funk. Música ballable, propera, de qualitat i amb talent. Us imagineu que vaig dir quan vaig veure que el dia 9 no hi podria ser? What the funk!

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.