Recordant Josep Maria Berenguer


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 6/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Permeteu-me que faci una mica d'història, ja diuen que 'qui perd els origens, perd la identitat'.

Cal recordar que la ciutat de Sant Cugat, des de l'any 1975 fins avui, ha crescut en uns 50.000 habitants. Aquest procés en si mateix va generar motius de preocupació, sobretot en alguns responsables d'entitats, que sabien que calia anar-los incorporant a unes organitzacions que eren molt vives, unes més que altres, però amb moltes idees per anar avançant com a ciutat. És en aquest context que alguns ciutadans comencen a pensar en 'inventar' una Festa popular que ajudés tant a donar a conèixer totes les activitats que feien aquestes entitats obertes a la població en general com pels seus associats.

És aquí on vull recordar i agrair la col·laboració de ciutadans anònims que van dedicar-hi temps, idees, col·laboracions molt professionals i desinteressades. Un d'aquests ciutadans és ( va ser...) en Josep Maria Berenguer, florestà integrat en totes i cadascuna de les preocupacions dels santcugatencs d'aquell moment, que eren moltes. En Josep Canals, amb motiu de la mort d'en Berenguer, va fer un magnífic article en diversos mitjans de comunicació, recordant la seva trajectòria professional, artística... Jo voldria recordar i agrair la seva trajectòria professional ciutadana. Gràcies Josep Maria per dissenyar quasi tot el material, pòsters, enganxines, lemes de les primeres festes de la Tardor. Sempre seràs al nostre record.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.