Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 14/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Elpassat 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. La veritat és que crec que va passar sense pena ni glòria. La qüestió és: què fem a Sant Cugat per la millora ambiental? Què fem els santcugatens i sancugatenques? No s'hi val a dir que estem en una situació de pressupost precari, que els temps que corren ens fan està neguitosos per d'altres qüestions...

Cada dia tenim un munt d'oportunitats d'actuar contra el canvi climàtic. El moment és ara i el lloc aquí.

Només cal que tinguem cura de fer petits gestos: regular la despesa d'aigua , tenir cura de no passar-se amb els aires acondicionats, caminar en lloc d'anar motoritzat arreu... I, a més d'estalviar, cuidarem la salut ambiental. Encara hi som a temps si des d'ara mateix ens posem a treballar per la millora ambiental.

L'últim informe de l'ONU alerta de canvis sense precedents en la pèrdua de la biodiversitat. Nosaltres, que som tan afortunats de gaudir d'un entorn fantàstic com és el Parc de Collserola, la proximitat de la Salut o la Mola, som conscients que ens cal mantenir i tenir cura de la seva preservació?

En fi, tu decideixes quin és el futur que vols per aquest planeta que ens sosté i ens alimenta i que en definitiva caldria que ens l'estiméssim una mica més.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.