Droga de la bona


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 19/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Immersos de ple en l'Eurocopa i amb la Festa Major a l'horitzó, sembla que per fi es respira una mica de bon ambient. I és que fa mesos i mesos que tot plegat és pessimisme (ja ho sé, d'això ja me n'he queixat!). Però és que sembla que entre la piloteta i la rauxa tindrem alguna cosa amb què entretenir-nos.

Admeto que jo sóc consumidor de les dues drogues. Per tothom és sabut que el futbol és l'opi del poble, i jo me'n considero bastant adicte. És fantàstic veure que durant vint-i-dos dies la 'prima de risc' ja no és tant important, perquè... Sht! Que hi ha futbol ara! I això ho escriu algú dels qui, si pot, veurà tants partits com pugui de l'Eurocopa, consti en acta. Però em sembla curiós com durant una setmana podem estar patint tantíssim i viure amoïnats i com una colla de paios en calça curta ens ho fa oblidar.

Pel que fa a la Festa Major, podem dir que allò de 'pa i circ' encara es compleix. Però de totes totes, m'agrada. Mentre la majoria de polítics segueixen amb les seves falses promeses i segueixen sense veure que el canvi està a punt de caure'ls al damunt, ens adormen amb dues fantàstiques drogues. I admeto que tot i que la Festa Major és cada any, és de les meves preferides. Llàstima que tinc la sensació que cada vegada ens en donen menys. Que lluny queda allò de que per Festa Major es tornava a casa de bon matí, per dutxar-se i marxar a les paelles (per exemple). Ara, tot s'acaba a les tres... No fos cas que la Festa Major fos una autèntica festa! En realitat suposo que és normal. Total, el que realment importa són els vots.

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.