Pactes, negociacions, diàleg...


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 5/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sovint diem 's'ha trencat el pacte...' i 'hi ha una part que no vol el diàleg'... Però ben segur que el gran problema és que no ens agrada escoltar el nostre conciutadà o bé reconèixer que segurament té raó.

No voldria pensar que hem entrat en un procés de la fase democràtica, on alguns dels electes escollits pel poble hagin oblidat que fonamentalment la seva funció és la de mirar pel bé de tots el ciutadans, els que els han escollit, però també tota la resta i, per tant, que la seva obligació és saber trobar el millor per a tots ells. És evident que per això cal arribar a pactes, i no s'hi arriba sense diàleg.

Com és posible que s´hagi arribat a una situació de total divergència, com l'actual de les escoles bressol, si no és per manca total de negociació o diàleg?

Segurament és més fàcil fer pagar el que sigui per recepta farmacèutica que posar ordre a les grans agrupacions, consorcis, fundacions mèdiques o farmaceutiques per la seva gestió, revisar l'estructúra de costos, o bé posar ordre en els preus costosos d'alguns productes. Deu tenir a veure amb la dita 'más vale pajaro en mano...'

Cal saber demanar el que sigui just per tothom, però sobretot cal saber escoltar i decidir el que sigui millor per a la majoria.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.