'La garra de Adam Rieau'


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 9/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre costa aconseguir diners si l'objectiu és fer art. Tan se val si és música, dansa, teatre, pintura... Sempre és difícil. I en temps de crisi més. Aquest diumenge a la Floresta vàrem poder assistir a una reivindicació de que tot i així es poden fer coses. Només calen ganes, bona fe i feina, molta feina.

'La Garra de Adam Rieau' és el cúmul d'una vintena de joves del poble que han decidit unir-se per muntar aquest espectacle. Un espectacle on a través del que sembla un circ atrotinat i d'un anunci de la fi del món ens trobem amb diferents maneres d'afrontar tal notícia. Un cap de circ borratxo, que ha perdut tota la seva majestuositat guia a l'espectador en tot moment. Tot a través del que podríem anomenar 'teatre interactiu'. A 'La Garra de Adam Rieau' vàrem poder gaudir de teatre. Dansa. Un paio que improvisava cançons segons la temàtica que li donava el públic i ho feia fent beat-box i jugant amb una 'loop station'. Pallassos. Vídeos. Un noi que camina damunt d'una corda. Música en directe. Tot plegat un punt de confluència artístic. Tot sigui dit, un pèl deslluït per les condicions del so (suposem que l'antena que hi havia a prop no ajudava). Apunteu: un mal tècnic pot arruïnar-te un espectacle. D'altra banda el joc d'encendre i apagar els llums ajudava a l'espectador a guiar-se per aquell circ on, físicament, ens movien i transcorrien totes les accions.

Però en resum em va agradar. Especialment les ganes que hi havia posat aquella gent. 'La Garra de Adam Rieau' contenia tota l'ànima del teatre més independent, l'essència del punk de reivindicar amb el que tens a mà i l'emprenedoria d'uns joves capaços de preparar un magnífic espectacle amb un pressupost zero. Moltes felicitats a tots els que hi van participar, coses com aquesta no se'n veuen cada dia. Esperem que sigui la primera de moltes!

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.