AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

La flexibilitat de l'Ajuntament


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 16/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre havia imaginat els Ajuntaments com a organismes absolutament intransigents. Pensava que eren d'aquells ens que es mouen molt lenta i pesadament però que un cop iniciat el moviment no hi ha manera de parar-los. És clar que no era una suposició gratuïta, més aviat em refereixo a que quan demanes quelcom a l'Ajuntament mai n'hi ha de més: si hom demana 10 cadires hi haurà 10 cadires. Més clars són qualsevol dels exemples per fer actes nocturns, si demanes fins les 3h et donen fins la 1h i no més.

Fins aquí bé, doncs sempre suposo que el que un exigeix als altres s'ho exigeix a ell mateix. Per tant suposava que els Ajuntament eren igual d'estrictes a l'hora de fer les coses. Però vaja, després un descobreix que n'hi ha que paguen a nou, dotze i fins a 24 mesos vista (i si paguen, perquè n'hi ha alguns...). Però aquest cap de setmana vaig descobrir que no, que no és així. Almenys el nostre. El nostre, aquest diumenge, va demostrar ser un Ajuntament flexible. Parlo seriosament. I és que ahir se celebrava el final de Festa Major, que s'havia aplaçat per la pluja. Una de les activitats emblemàtiques com el poder veure les fotografies de la Festa Major, enguany a càrrec d'en Jordi Garcia, havia quedat suspesa! Per sorpresa, i molt agradable, es faria un altre dia: ahir.

Ahir va haver-hi diverses activitats anul·lades durant l'últim dia de Festa Major. Vàrem tenir correfoc infantil, sopar popular, actuació dels tabalers de Diables i de Katakitinga i vàrem veure les fotografies. El que no va haver-hi va ser la gatzara del final. La festa, la música i (si em permeteu el barbarisme) els 'bailoteos' que tanquen definitivament la Festa Major. Tot i haver-hi previst un DJ fins la una, ahir es va acabar plegant abans. Sí, una altra vegada, un veí de l'estil d'Esteban Holsman (aquell de les campanes). Aquesta vegada però qui organitzava l'acte era el mateix Ajuntament! Estem parlant de l'acte final de Festa Major! Doncs el final no va ser el de sempre. Normalment, si tens permís fins una hora la policia apareix un pèl abans per recordar-te que has de tancar i deixar de fer soroll. Aquesta vegada, l'Ajuntament va ser més flexible i va accedir a la queixa del (o dels) veïns. Fàcil: acabem el soroll. Total, els votants eren qui trucava no qui hi havia a l'acte. Aleshores em sorgeixen diverses preguntes:

1- L'acte original era en diumenge, però ja posats a ajornar-lo perquè no es re-celebrava en dissabte? (per evitar allò de que l'endemà hi ha qui treballa).

2- Aquesta flexibilitat també la rebran les entitats? (vull dir que si per un dia algú es passa mitja horeta del permís no passarà res, no?).

3- Enguany es van fer xerrades per replantejar el model de la Festa Major, és un nou mètode après?

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

COMENTARIS

HOLA SR CARLOS MAYOL , SOY ESTEBAN HOLSMAN COMO USTED ME LLAMA (EL DE LAS CAMPANADAS ) ME GUSTARIA QUE ENTIENDA QUE MI PEDIDO FUE DE PODER DEJAR DE TOCAR LAS CAMPANADAS POR LAS NOCHES , NADA MAS , JAMAS HE HECHO NINGUNA DENUNCIA NI ESTOY EN CONTRA DE QUE LA GENTE SE DIVIERTA HACIENDO FESTEJOS , AL CONTRARIO SI HAN HECHO LOS VECINOS DENUNCIAS , CUANDO HE FESTEJADO MI CUMPLEAÑOS USTED SE DIVIERTE CON LAS CAMPANADAS DEL MONASTERIO ? CREO QUE NO ES MOTIVO DE REIRSE DE MIS COMENTARIOS. LE AGRADECERIA QUE MIRA PRIMERO CUAL ES MI PEDIDO Y LUEGO UTILICE MI NOMBRE CORRECTAMENTE PARA LO QUE NECESITE Y QUE SI CORRESPONDE. GRACIAS

esteban holsman. Enviat el 16/ago/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.