No ens els mereixem


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 26/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Diuen que tothom té els governants que es mereix. Jo crec que no ens mereixem els que tenim i intentaré exposar algunes de les raons que m'acompanyen.

En un país democràtic, on els seus governants s'elegeixen pels vots dels ciutadans, els qui surten elegits ho són per defensar els interessos de tots els ciutadans, tant els que els han votat com els que no ho han fet.

Em crec amb el dret, per tant, de qüestionar moltes de les decisions que s'estan prenen i ben segur que hi ha d'altres alternatives millors, pels ciutadans s'enten,per resoldre les situacions econòmiques que estem vivint.

La solució a la fallida del sistema bancari espanyol està en l'augment de l'IRPF amb l'augment de l'IVA? Per cert que el ministeri de Cultura, Educació i Esports, deu estar-hi completament d'acord, ja que està molt callat. Vacances?

Disminuir el suport a les discapacitats o a les ajudes familiars... No sé ni tan sols si hi ha ministeri del ram, perquè no li he sentit dir res sobre el tema.

Si tenim ministeri de Treball, m'agradaria que ens expliques com s'està resolent el tema de la mineria, o les retallades als aturats...

Tenim uns ministeris d'Hisenda, Economia i no ser què més que només ens saben dir que els serveis públics no es poden finançar. Que les Comunitats Autònomes i els Ajuntaments estan mal gestionats. Que només són capaços de fer afirmacions com 'és el que cal fer' o 'no s'hi pot fer res més'... Si no tenen capacitat per fer res, si no saben com resoldre els problemes generals que tenim els ciutadans, que fan en un ministeri? Només eludir responsabilitats?

Ens diuen que cal reduir coses prescindibles, i segurament hi estem tots d'acord, però també és molt important evitar la ineficiència i la ineficàcia.

De quines coses prescindibles o mal gestionades parlem? Jo ara mateix en veig un munt.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.