AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Caricatures... però de debò


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 18/set/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com alguns de vosaltres sabreu, sóc usuari habitual de Twitter, xarxa social de missatges curts. En aquesta xarxa són normals perfils caricatura en clau d'humor (com 'Llourinho' o 'Toquero The Boss') o perfils de personatges falsos com 'Masa Enfurecida' (o un dels seus nebots 'Rugby Enfurecido'). Enguany he descobert un perfil d'algú real que sembla pertànyer a un d'aquests comptes d'humor.

El perfil en qüestió diu coses com 'Otegi pide 'disculpas' por las palabras, no por los crímenes. Cuando alguien pide perdón de corazón no lo hace a medias... No nos debe bastar'. I a la vegada 'La Falange es un partido político. No comulgo con su ideario pero no son terroristas'. Molt coherent tot plegat. De fet, em va costar descobrir que el compte en qüestió no era una conya sinó un de real. El que segurament em va escandalitzar va ser descobrir que el compte de @IFuentesAlbesa era el de debò del president de las Nuevas Generaciones del Partit Popular de Sant Cugat, Ignacio Fuentes Albesa.

Us recomano seguir-lo si us agrada l'humor de Polònia i no fer-ho si sou de nervis ràpids. Un paio absolutament curiós, capaç de demanar respecte per un govern que pren dignitats i a la vegada dir-li 'perro de presa' a un regidor del nostre Ajuntament. Tot sigui dit, tot i ser una persona retrògrada de nassos, Fuentes sempre contesta quan se'l menciona i normalment no falta el respecte i està totalment obert a debatre (bé, qui diu debatre vol dir que cadascú digui la seva, perquè és dels que no escolta i tira d'estereotips). Si hom segueix Fuentes Albesa amb una òptica divertida riurà molt, però moltíssim. I el que estic convençut és que és d'aquells a qui li podríem cantar (com fa Francesc Ribera a 'Inauguració'): 'Sense vós segur, segur, segur, segur, segur que no en seríem tants!'.

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.